Inred rummet med kärlek

2843557-row-of-books-and-headphones-audiobooks-conceptDet bästa som finns i världen är våra barn. Och självklart vill vi ge dem allt det bästa och all vår styrka. Men det gäller även att finna den där balansen som gör att barnen växer upp med en sund syn på världen. Att ge den allt den pekar på är inte det smartaste draget man kan göra om man ska tänka långsiktigt. Dock är det svårt för när man ser in i dem där små ögonen så vill man bara skrika ut ja! Men, här ska vi inte prata om barnuppfostran utan hur man kan inreda ett barnrum på bästa möjliga sätt – allt från att den ska känna trygghet till att bli inspirerad att vara delaktig i alls som händer i världen.

Mjukt, färgglatt och enkelt

”Ett av Isabelles smarta tips är att använda utrymmet under fönstret till förvaring. Barn är inte lika beroende av fönster som vuxna, och de måste dessutom ha låg förvaring för att kunna nå sina saker.” (läs mer)

Detta citat kommer från en artikel om en mor som inrett rummet till sitt barn på ett sätt där alla leksaker får plats – men inte syns. Och som citatet säger så kan man utnyttja platsen under fönstret för att förvara leksaker så barnen kommer åt enkelt. Bra pvc fönster kan vara värt att tänka på för att det ska bli bra förslutet och inte drag så barnet håller sig friskt. Ofta glömmer man vad man har för fönster när man ska inreda ett barnrum – eller andra delar av bostaden för den delen. Men ett par bra fönster är viktiga så tänk på det. Och tänk även på vad rubriken säger om att du sak inreda med kärlek. Det gör du bäst om du lyssnar på ditt barn och hör du denne vill ah det. Då kan magi uppstå!