Köp barnets favoritfigur

Barnens intressen för figurer och liknande är helt klart något som går i perioder. Det kan ena stunden vara bamse som får mycket utrymme i barnets liv men det kan också vara Barbapapa som fyller ut barnets rum oh fantasi. Det är ingen idé att försöka styra sitt barn mot anda figurer och leksaker utan det bästa är helt enkelt att bara följa med i perioderna och beställa hem de leksaker från http://fyndiq.se/barn/leksaker/ som barnet önskar att ha.

När man har barn är det för många svårt att hänga med i alla svängningar om vad som är populärt just nu i barnets liv. Många är med på att det är byggare Bob som ska finnas i barnrummet i form av leksaker och affischer men sedan kan det gå från en dag till en annan och plötsligt är den lille byggaren helt ute. Intresset för figurer och barnprogram går i vågor och ofta kan det vara kopplat till barnens olika stadier i livet. Det kan vara att de vill känna sig trygga i en familjefigur och då är knappast Pippi Långstrump den bästa förebilden. Är barnet mer förtjust i äventyr så är Pippi rätt tjej. Däremot kan det helt enkelt vara Barbapapa. Den lilla färgglada familjen är populär både hos stora som små:

Elisabeth Oliv Philipson,
28 år, mammaledig butikskontrollant/väktare, Skövde

1) – Till alla royalister som fortfarande vill ha kungafamiljen på frimärkena, kan jag bara säga att de dagarna är över. Den familj som är hetast just nu och som jag röstar på, är utan tvekan Barbapapa! (Läs om vilka mer som ska pryda frimärket)